Kurczak z pomidorami i pieczarkami

Kurczak z pomidorami i pieczarkami
Kurczak z pomidorami i pieczarkami to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Na $5.4 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1112 kalorii, 80g białka, oraz 71 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz młode ziemniaki, pieczarki, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Kurczak Z Pomidorami I Pieczarkami, Kurczak Z Pomidorami I Pieczarkami, oraz Kurczak z pomidorami winogronowymi i pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400 F. kurczaka opłukać i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić na patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Skropić 1 łyżką oleju i doprawić 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Pocierać do płaszcza. W dużej misce, połączyć ziemniaki, rozmaryn, pomidory, grzyby, a pozostały olej, sól i pieprz. Ziemniaki rozsypać wokół kurczaka. (Jeśli ziemniaki nie mieszczą się w jednej warstwie, umieść je pod kurczakiem.) Piecz, aż kurczak zostanie ugotowany i udo zarejestruje 180 F na termometrze mięsnym, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn