Kurczak z pieczonym sosem z czerwonej papryki
Kurczak z pieczonym sosem z czerwonej papryki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 2,13 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 39g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz ocet winny, parmezan, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Kurczaka posypać włoską przyprawą, solą i czarnym pieprzem.
Dodać kurczaka na patelnię i gotować 3 protokół z każdej strony.
Podczas gdy kurczak gotuje, miejsce bulion, ocet, i papryka w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Dodać mieszankę papryki do patelni; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty. Odkryć i gotować na wolnym ogniu 3 minuty lub aż kurczak jest gotowy.
Porcje posypać równomiernie serem.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.