Kurczak z pieczarkami i porami to bezmleczne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz ząbek czosnku, oliwę z oliwek, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kurczak z porami i pieczarkami, Piersi z kurczaka z porami i grzybami egzotycznymi, oraz Kurczak, pory i grzyby z dzikim ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 6 składników w misce; wymieszać trzepaczką. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Bułkę tartą umieścić w płytkim naczyniu. Zagrzebać kurczaka w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Cały Kurczak
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj kurczaka,i smażyć 3 protokół z każdej strony lub aż kurczak jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
5
Wyjmij kurczaka z patelni i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj por i grzyby na patelnię, i smażyć 2 protokół lub aż grzyby są lekko rumiane. Powrót kurczaka na patelnię, i mieszać w mieszaninie bulionu. Przykryć mieszaninę i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż kurczak jest gotowy.