Kurczak Z Miodem

Kurczak z miodem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.87 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, sok pomarańczowy, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Miodowe kieszenie z kurczaka z kremowym miodowym dipem musztardowym, Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, oraz Miodowo-czosnkowe pałeczki z kurczaka (barbecue Chicken Drummettes) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marynować: w nieporowatej szklanej misce lub misce, połączyć sok pomarańczowy, sok z cytryny, olej, miód, sól, pieprz, curry i papryka.
Dobrze wymieszać, następnie dodać piersi z kurczaka i wymieszać. Przykryć naczynie i schłodzić do marynowania na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyjąć kurczaka z marynaty, odrzucając pozostałą marynatę i umieścić w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 20 do 25 minut, lub aż kurczak jest gotowane przez i soki uruchomić jasne.