Przepis na kurczaka z grilla w stylu Karoliny jest gotowy w około 40 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 1020 kalorii. Na 7,11 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, brązowy cukier, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak Barbecue W Stylu Karoliny, Kurczak Barbecue W Stylu Karoliny, oraz Barbecue Wieprzowe W Stylu Karoliny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Ubić żółtą musztardę, ocet, brązowy cukier, musztarda w proszku, ostry sos, sos Worcestershire, 1/2 łyżeczka soli, i pieprz do smaku w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Musztarda W Proszku
Gorczyca żółta
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Szczotkuj obficie ruszty grillowe olejem roślinnym. Umieścić około 1/4 szklanki pozostałego sosu musztardowego w małej misce do fastrygowania i zarezerwować resztę do polewy. Grill kurczaka, pokryte, fastrygowanie od czasu do czasu z sosem, aż dobrze oznaczone i termometr włożony do najgrubszej części rejestruje 170 Stopni F, 10 do 12 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Grill można połączyć z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Jedno wino, którego możesz spróbować to Leese-Fitch Zinfandel. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.