Kurczak z białym winem i pieczarkami

Kurczak z białym winem i grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 782 kalorie. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka linguine, piersi kurczaka obrane ze skóry i bez kości, dekoruj: gałązka pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak w sosie z białego wina z pieczarkami, Kurczak ze skórką i pieczarkami z białym winem, oraz Kurczak z pieczarkami w czosnku Białe wino 6szt.
Instrukcje
Umieść kurczaka między arkuszami folii; spłaszczyć do grubości 1/4 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Roztopić 1 Łyżkę. masło na patelni na średnim ogniu; gotować 2 piersi 4 do 5 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Zdjąć kurczaka; przykryć i ogrzać. Powtórz z pozostałym kurczakiem i 1 łyżką. masło; rezerwy kapie w patelni.
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Roztopić pozostałe 2 łyżki. masło na patelni na średnim ogniu; dodać grzyby, i smażyć 8 protokół.
Dodaj wino i wymieszaj, aby rozluźnić cząstki z dna patelni; doprowadzić do wrzenia.
Wyjąć z ognia; dodać zupę i energicznie ubijać, aż będzie gładka.
Ułóż makaron na talerzu; top z kurczakiem i sosem.
Dekorować, w razie potrzeby.