Kurczak z białym winem i pieczarkami

Kurczak z białym winem i pieczarkami
Kurczak z białym winem i grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 782 kalorie. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka linguine, piersi kurczaka obrane ze skóry i bez kości, dekoruj: gałązka pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak w sosie z białego wina z pieczarkami, Kurczak ze skórką i pieczarkami z białym winem, oraz Kurczak z pieczarkami w czosnku Białe wino 6szt.

Instrukcje

1
Umieść kurczaka między arkuszami folii; spłaszczyć do grubości 1/4 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
2
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cały KurczakCały Kurczak
3
Roztopić 1 Łyżkę. masło na patelni na średnim ogniu; gotować 2 piersi 4 do 5 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć kurczaka; przykryć i ogrzać. Powtórz z pozostałym kurczakiem i 1 łyżką. masło; rezerwy kapie w patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
6
Roztopić pozostałe 2 łyżki. masło na patelni na średnim ogniu; dodać grzyby, i smażyć 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj wino i wymieszaj, aby rozluźnić cząstki z dna patelni; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć z ognia; dodać zupę i energicznie ubijać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Ułóż makaron na talerzu; top z kurczakiem i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
MakaronyMakarony
SOSSOS
10
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn