Kurczak wolnowarowy z farszem
Kurczak wolnoopalający z farszem to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 31g białka, oraz 9g tłuszczu. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 7 godzin i 5 minut. Wiele osób robiło ten przepis, a 675 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę farszu, krem z rosołu, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Ciasto z kurczakiem i farszem, Powolna zapiekanka z kurczakiem i farszem, oraz Powolna Zapiekanka Z Farszem Z Kurczaka.
Instrukcje
Umieść kurczaka na dnie wolnej kuchenki.
Wymieszać zupę, farsz i wodę w misce; łyżką na wierzchu kurczaka.
Gotować na niskim poziomie przez 7 godzin.