Kurczak Waltera i Mac

Kurczak Waltera i Mac
Kurczak Waltera i Mac wymaga mniej więcej 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 438 kalorii, 24g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka, mięsa kurczaka, makaronu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa jarzynowa babci Waltera, Słodko-kwaśne żeberka Waltera Kei, oraz Najlepszy wegański ser Mac n' dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać makaron i gotować 8 protokół lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce połączyć gotowane makaron, kurczak, ser cheddar, zupa, mleko i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Ser CheddarSer Cheddar
GrzybyGrzyby
Cały KurczakCały Kurczak
MlekoMleko
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieścić mieszaninę w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 50-60 minut; podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn