Kurczak Waltera i Mac
Kurczak Waltera i Mac wymaga mniej więcej 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 438 kalorii, 24g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka, mięsa kurczaka, makaronu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa jarzynowa babci Waltera, Słodko-kwaśne żeberka Waltera Kei, oraz Najlepszy wegański ser Mac n' dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować 8 protokół lub aż al dente; odcedzić.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce połączyć gotowane makaron, kurczak, ser cheddar, zupa, mleko i grzyby.
Umieścić mieszaninę w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 50-60 minut; podawać.