Kurczak w pomarańczach z gruszkami

Kurczak w pomarańczach z gruszkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 26g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, octu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Kurczak w pomarańczach z gruszkami, Klon-glazurowany Kurczak z karmelizowaną cebulą i gruszkami, oraz Kaczka faszerowana wątróbką drobiową, kandyzowaną pomarańczą i gruszkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać sos sojowy, ocet, cukier, i imbir w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż cukier topi się, o 3 protokół. Przyprawić mięso lub rybę solą i pieprzem i dodać do patelni. Mięso lub rybę dusić (3 minuty z każdej strony), następnie dodać cebulę, gruszkę, wino, skórkę pomarańczową i sok. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 20 minut dla kurczaka, 15 minut dla wieprzowiny, lub 5 minut dla łososia.
Mięso lub rybę przełożyć na 4 talerze (pokroić w plasterki wieprzowinę). Dusić sos do zgęstnienia, doprawić solą i pieprzem. Top mięso lub ryby z gruszką, cebulą i sosem.