Kurczak Tajski w liściach kapusty
Kurczak Tajski w liściach kapusty może być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 152 kalorie, 26g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz liście kapusty napa, wodę, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać tajski sos rybny można śledzić to danie główne z Ciasto truskawkowe z sosem anyżowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tajska Sałatka Z Kurczaka Orzechowego W Liściach Endywii, Gołąbki Liściowe, oraz Gołąbki Liściowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj pierwsze 3 składniki na patelnię. Gotować 5 minut lub aż kurczak jest gotowy, mieszając do kruszonki.
Drenaż. Powrót mieszaniny kurczaka na patelnię; wymieszać miętę, kolendra, sok, sos rybny, i pieprz.
Łyżka około 3 łyżki mieszanki kurczaka na każdy liść kapusty.
Podawać z limonką, w razie potrzeby.