Kurczak Tajski
Tajski kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 581 kalorii, 30g białka, oraz 24g tłuszczu. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mleka kokosowego, pasta curry, grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Spróbuj Thai Place Phad Thai Chicken Thai Hot, Arepa Thai de Pollo (Thai Chicken Arepa), oraz Kurczak Tajski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść makaron ryżowy w misce.
Makaron zalać wrzącą wodą; odstawić na bok.
Rozgrzać olej w dużym woku lub patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, cukinia, i grzyby, aż zmiękną; usunąć z patelni, zastrzegając olej, i odstawić.
Podgrzać pozostały olej na patelni. Gotować i mieszać kurczaka w gorącym oleju, aż nie Różowy, o 5 protokół. Powrót mieszaninę warzyw na patelni i dodać sos rybny, pasta curry, i cukier; wymieszać płaszcz kurczaka i warzyw z sosem.
Odcedzić makaron ryżowy i dodać do mieszanki.
Wlać mleko kokosowe do patelni i mieszać do połączenia.
Posypać kolendrą do podania.