Kurczak słodko-kwaśny II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,27 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to niedrogie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, kasztany wodne, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kurczak słodko-kwaśny, Kurczak słodko-kwaśny, oraz Kurczak Słodko-Kwaśny.
Instrukcje
1
W dużym rondlu na średnim ogniu zmiksuj sok ananasowy, sos sojowy, ocet i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Ananasowy
Brązowy Cukier
Sos Sojowy
Ocet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wymieszać z mąką i mieszać do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
3
Wymieszać paprykę, seler i kasztany wodne do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany Wodne
Papryka
Seler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Wymieszać z kurczakiem. Gotować i mieszać aż do ogrzania. Przed podaniem wymieszać kawałki ananasa.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Field Recordings Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.