Kurczak Szkliwiony Pomarańczowo-Balsamiczny

Pomarańczowo-balsamiczny glazurowany kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Jeśli masz pomarańczową marmoladę, przyprawę do drobiu, udka z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Balsamiczny pomarańczowy glazurowany Kurczak z kremowym kozim serem Polenta, Kurczak Glazurowany Balsamiczny, oraz Kurczak Balsamiczny Szkliwiony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni podgrzej oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na średnim lub wysokim ogniu.
Kurczaka obficie doprawić solą, pieprzem i przyprawami do drobiu. Gdy olej jest gorący i marszczy, dodaj kurczaka i brązowy przez 5 minut, a następnie obróć i posypać rozmarynem. Gotować, aż kurczak jest miękki i gotowane przez, o 5 protokół więcej.
W małej misce wymieszać marmoladę, ocet i bulion i zalać kurczakiem. Gotować przez 2 do 3 minut lub aż sos zgęstnieje i staje się cienką glazurą.
Dodaj szalotki w ostatniej chwili czasu gotowania. Ułóż na półmisku i podawaj z zielenią rukolą.