Kurczak Smażony " Paluszki Rybne
Kurczak smażony " paluszki rybne to pescatarian danie główne. Na 13,71 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 2463 kalorii, 101g białka, oraz 183g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jeśli masz mielony pieprz, olej canolan, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Spróbuj Paluszki Rybne "Kurczak Smażony" , Paluszki Smażone Z Kurczaka, oraz Smażone " Paluszki Z Kurczaka Pecan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę w średniej wielkości misce.Przykryć maślanką; schłodzić przez co najmniej 2 godziny.
W dużej misce wymieszać mąkę, sól i pieprz.Każdy kawałek ryby zalać mieszanką mąki.Zestaw aside.In pozostała maślanka, dodać jajko, dobrze wymieszać.Marynowane ryby w maślance / mieszance jaj.Powtórz krok
Rozgrzać olej do gorąca, ale nie palenie w dużej patelni.
Dodaj rybę po sześć kawałków na raz. Nie tłocz ryb.Gotować, aż ryba będzie złoto brązowy i płatki łatwo (około 3 do 5 minut z każdej strony).
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.