Kurczak Slow-Cooker słodko-kwaśny
Przepis Slow-Cooker słodko-kwaśny kurczak jest gotowy w około 4 godziny i 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Ten przepis służy 45. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kawałków ananasa w soku, skrobia kukurydziana, sos sojowy lite i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Powolna Kuchenka Słodko-Kwaśny Kurczak, Kurczak Slow Cooker Sweet & Sour, oraz Kurczak Slow-Cooker słodko-kwaśny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę, marchew i seler umieścić w wolnej kuchence spryskane sprayem do gotowania; top z kurczaka.
Wymieszać cukier, dressing, sos sojowy i imbir, aż do wymieszania; zalać kurczakiem. Pokrywa z pokrywką.
Gotować na niskich 4 do 5 godzin, zwiększając ciepło do wysokiej przez ostatnie 30 minut.
Odcedzić ananasa, rezerwując sok.
Wymieszaj sok reserved ze skrobią kukurydzianą.
Dodać do wolnej kuchenki wraz z ananasem i papryką; wymieszać. Gotować, pod przykryciem, 30 min. lub do momentu zagęszczenia sosu.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino można spróbować jest Birichino Jurassic Park Winnica stare winorośle Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Winnica Stare Winorośle Chenin Blanc
2017 zawiera perfumy z miodu z kwiatu pomarańczy, masła jabłkowego, siarki i swoistego prekursora bzu, który aktywuje nie tylko układ węchowy, ale także układ limbiczny, autonomiczny układ nerwowy i inne systemy znajdujące się w bardziej odległych sektorach. Wilgotność gleby i mikroklimatu w sezonie wegetacyjnym 2017 pozostawała dość wysoka przez cały sezon wegetacyjny ze względu na ogromne deszcze z poprzedniej zimy, przyczyniając się do rozwoju skromnego, ale znaczącego wczesnego botrytis. Ostatni raz spotkaliśmy się z tymi Warunkami w 2013 roku i wyprodukowaliśmy wino podobne do tego rocznika - tuż wytrawne w stylu znanym przez Francuzów jako sec tendre-wytrawne, ale delikatne. Podobnie jak w poprzednich rocznikach, to wino fermentowało w stali nierdzewnej bez inokulacji i dojrzewało do następnej wiosny w 8 beczkach ze stali nierdzewnej i 2 neutralnych dębowych beczkach Węgierskich.