Kurczak południowo-zachodni i kuskus
Southwest kurczak i kuskus jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kolendrę, fasolę, kukurydzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chili ' s Southwest Eggrolls-ciesz się tą ulubioną restauracją w dowolnym miejscu. Te sajgonki w stylu południowo-zachodnim są pyszne, Southwest Chicken Pot Pie, oraz Southwest Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania.
Dodaj stir-fry warzywa na patelni; gotować 2 do 3 protokół, często mieszając, aż chrupiące-miękkie.
Wymieszaj kukurydzę, salsę, fasolę i mrożonego kurczaka.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak zostanie dokładnie ogrzany(rozbić duże kawałki kurczaka łyżką jako gotuje mieszaninę).
Tymczasem podgrzać wodę do wrzenia. Wymieszać z kuskusem.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut.
Puch kuskus widelcem; łyżka na talerze do serwowania. Top z mieszanki kurczaka.