Kurczak Pozole

Kurczak Pozole
Jeśli masz mniej więcej 2 godziny i 15 minut do wydania w kuchni, Pozole kurczaka może być ogromny bezglutenowe przepis do wypróbowania. To danie główne ma 749 kalorii, 34g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Przepis ten zachwycił 1054 osoby. Jeśli masz kurczaka, meksykański ser, awokado i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czerwony Pozole / Pozole Rojo, Kurczak Pozole, oraz Kurczak Pozole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić kawałki kurczaka w dużym garnku, przykryć około 3 litrów wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki CannelloniMuszelki Cannelloni
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj jedną cebulę pokrojoną na pół i 1 łyżeczkę soli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Gotować na wolnym ogniu, aż kurczak będzie miękki i gotowane przez, o 20-30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Rozłóż mięso z kurczaka: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (okKawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
5
Wyjmij kurczaka z garnka, pozostaw do ostygnięcia, aby był wystarczająco chłodny do obsługi. Użyj widelca, aby odciągnąć mięso z kurczaka od kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (okKawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dalej gotuj kości: odstaw mięso na bok i odstaw kości do garnka. Nadal gotować kości, odkryte, przez kolejne pół godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Zmiksuj część hominy z wywarem i czosnkiem: weź 4 szklanki hominy (około połowy puszki) i umieść w blenderze. Z garnka wymieszać 2 szklanki bulionu z kurczaka i dodać do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
HominyHominy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Dodaj 4 obrane ząbki czosnku do blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Umieść pokrywkę na blenderze, przykryj ręcznikiem, aby się nie poparzyć, przytrzymaj pokrywkę i zmiksuj aż do całkowitego przecieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Pianka odtłuszczona, Usuń cząstki stałe z wywaru, dodaj hominy, oregano: odtłuszczoną piankę i nadmiar tłuszczu z górnej powierzchni wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
HominyHominy
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
11
Usuń kości i wszelkie ciała stałe z garnka i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
12
Do garnka wlać zmiksowane hominy.
Składniki, których będziesz potrzebować
HominyHominy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
13
Dodaj pozostałą całość hominy do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
HominyHominy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
14
Dodaj 2 łyżki pokruszonego suszonego oregano. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez dodatkowe 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OreganoSuszone Oregano
15
Przygotuj dodatki: podczas gdy hominy gotuje się w wywarze, przygotuj dodatki. Ułóż na dużym talerzu lub w kilku małych miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
HominyHominy
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
16
Dodaj rozdrobnionego kurczaka z powrotem do garnka: tuż przed podaniem, rozdrobnić lub posiekać gotowane mięso z kurczaka i dodać go z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
17
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
18
Służyć pozole w poszczególnych misek zwieńczone ozdoby do wyboru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
19
Podawać z tostadas (płaskie smażone tortille kukurydziane) lub chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
TostadasTostadas
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn