Kurczak Pot Pie z ziołami i Cheddar Crust
Chicken Pot Pie z ziołami i Cheddar Crust może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 19g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka rosołu z kurczaka, mleko, kurczak i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wiele osób robiło ten przepis, a 1209 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Wyjmij skórki z Pie z torebek; rozwiń 1 skórkę w 9-calowym szklanym talerzu pie. Mocno dociśnij do boku i dna płyty.
Posypać 2 łyżki mąki na powierzchni roboczej; rozwiń drugą skórkę na powierzchni.
Posypać serem i tymiankiem równomiernie na skorupie, naciskając na skorupę rękami, a następnie wałkiem do ciasta, aby większość sera została wciśnięta do ciasta.
W rondlu 2-quart roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę, marchew i seler; gotować 2 minuty, często mieszając, aż do miękkości. Dobrze doprawić solą i pieprzem. Wymieszać w 1/3 szklanki mąki, aż dobrze wymieszane. Stopniowo dodawać bulion i mleko, mieszając, aż zgęstnieje. Wymieszać z kurczakiem i mieszanymi warzywami; podgrzewać do gorąca.
Łyżka gorącej mieszanki kurczaka do skorupy wyłożonej płyty.
Ułożyć skórkę ziołową i serową, ser od strony do góry, nad nadzieniem; zamknąć krawędź i flet.
Przeciąć szczeliny w kilku miejscach w górnej skorupie.
Piec 30 do 40 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.