Kurczak Pomarańczowy Imbir
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka z pomarańczowym imbirem. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 579 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pokrojoną pierś z kurczaka, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kurczak Pomarańczowo-Imbirowy, Kurczak Pomarańczowy Imbir, oraz Kurczak Pomarańczowy Imbir dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać glazurę teriyaki, sok pomarańczowy i piernik; odstawić.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; stir-fry 3 do 4 minut lub aż Nie różowy w środku.
Dodaj strąki grochu, paprykę i mieszaninę teriyaki.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu 2 do 3 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Podawać ponad 4 szklanki ryżu. Przechowywać w lodówce pozostałe 3 filiżanki ryżu do wykorzystania do sałatki z ryżem krewetek .