Kurczak parmezan z makaronem Penne
Kurczak parmezan z makaronem Penne może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 5 godzin i 25 minut. Jeśli masz bułkę tartą, sos pomidorowy z makaronem, mieszankę sera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak Parmezan Pasta, Powolna Kuchenka Bazylia Parmezan Kurczak Makaron, oraz Kurczak Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 2-do 3-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
W małej płytkiej misce ubić jajko, aż się spieni. W oddzielnej płytkiej misce wymieszaj bułkę tartą, parmezan, włoską przyprawę, sól i pieprz. Kurczaka zanurzyć w jajku, następnie równomiernie posmarować mieszaniną okruchów chleba; umieścić w kuchence.
SOS makaronowy rozprowadzić równomiernie na kurczaku.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 5 do 6 godzin.
Posypać włoską mieszankę serową na wierzchu. Przykryć; gotować na małym ogniu 10 minut dłużej. W międzyczasie ugotuj i osusz makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Kurczaka podawać z makaronem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.