Kurczak Neapolitański
Kurczak neapolitański jest bezmleczne danie główne. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje $2.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 33g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz grzyby, oliwę z oliwek, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bary Neapolitańskie, Neapolitański Placek Z Lodami, oraz Neapolitański Smoothie podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka posypać solą i pieprzem. Na dużej patelni gotować kurczaka, odsłonięty, na średnim ogniu w oleju przez 8-9 minut. Włączyć kurczaka; dodać cebulę, czosnek i grzyby. Gotować 8 minut dłużej lub aż termometr mięsa osiągnie 170°.
Za pomocą łyżeczki, usunąć cztery połówki piersi kurczaka i połowę warzyw do nasmarowanego 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia. Super.
W dużej misce ubić razem zupę, wino, bazylię i oregano; polać kurczaka na patelni. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 5-10 minut lub do rozgrzania.
W razie potrzeby udekorować oliwkami i pietruszką.
Pozostałą mieszaninę zupy zalać kurczakiem w naczyniu do pieczenia. Przykryć i zamrozić do 3 miesięcy.
Aby użyć mrożonego kurczaka: rozmrozić w lodówce na noc. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do rozgrzania.
W razie potrzeby udekorować oliwkami i pietruszką.