Kurczak Nadziewany Pepper Jackiem
Jeśli masz około 45 minut do spędzenia w kuchni, kurczak nadziewany Pepper Jack może być świetnym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Ta przystawka ma 297 kalorii, 31 g białka i 19 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 osobom. Za 1,49 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga oleju rzepakowego, sera pieprzowego, połówek piersi kurczaka i przyprawy do taco. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 62%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Kurczak nadziewany Pepper Jack, Burgery nadziewane Pepper Jack i Hamburgery nadziewane Baconem i Pepper Jack.
Instrukcje
Ser pokroić na dwie części 2-1/4-n. x 1-cal. x 3/4 cala. paski. Spłaszcz kurczaka do 1/4 cala. grubość.
Połóż pasek sera na środku każdej połówki piersi kurczaka; Złóż kurczaka na ser i zabezpiecz wykałaczkami. Natrzyj kurczaka przyprawą meksykańską.
Na dużej patelni obsmaż kurczaka na oleju ze wszystkich stron.
Przenieś do natłuszczonej formy o średnicy 8 cali. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350°C przez 25-30 minut lub do momentu, aż mięso przestanie być różowe. Wyrzuć wykałaczki.