Kurczak Na Trzy Sposoby

Kurczak Na Trzy Sposoby
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka na trzy sposoby. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.86 za porcję. Jedna porcja zawiera 2084 kalorie, 186g białka, oraz 133g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, kurczaki, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jeden, Dwa Sposoby: Kurczak Z Przyprawami, Ciasta Z Kurczaka-Dwa Sposoby, oraz Załadowana Sałatka Z Kurczaka: Cztery Sposoby dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyciąć piersi z kurcząt i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do ich użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny Goya®Sok Z Cytryny Goya®
1
Resztę 2 kurczaków włóż do dużego garnka. Przykryj je zimną wodą. Doprowadzić wodę na wolnym ogniu na średnim ogniu, ale nie pozwól, aby się zagotowała. Zgarnij tłuszcz i szumowiny, które wydostaną się na powierzchnię. Gdy woda jest gotowanie dodać marchew, seler, cebula, czosnek, liście laurowe, ziarna pieprzu, i białe wino. Dusić powoli przez 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Sok Z Cytryny Goya®Sok Z Cytryny Goya®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjąć kurczaka z garnka, odstawić do ostygnięcia, przykryć i schłodzić. Odcedzić bulion przez sitko o drobnej siatce i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia. Bulion może być również zamrożony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dla piersi gotowanych: doprawić piersi solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4
Umieść każdą pierś w małej, zamykanej plastikowej torbie. Masło, tymianek, wino, czosnek i rosół z kurczaka podzielić równomiernie do worków. Wycisnąć całe powietrze i szczelnie zamknąć worki. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
5
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień i doprowadzić do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj torby do wody i zanurz je; nie pozwól, aby plastik złapał krawędź patelni, bo się stopią. Kłusować je, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak będzie jędrny i ugotowany, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wyjmij torebki z wody i natychmiast podawaj kurczaka, używając płynu w torebkach jako sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Do sałatki: wybierz mięso z schłodzonego kurczaka, odrzucając skórę i kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
9
Mięso pokroić na małe kawałki i włożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Dodać seler, cebula, liście selera, pietruszka, majonez, musztarda, ocet, i sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
11
Wymieszać, aż wszystko będzie równomiernie wymieszane.
12
Podawać z liśćmi sałaty lub zrobić kanapkę.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn