Kurczak Miłośników Majonezu

Kurczak Miłośników Majonezu
Kurczak miłośnika majonezu może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis zawiera 635 kalorii, 35 g białka i 52 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,75 USD za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka majonezu, miodu, połówek piersi kurczaka i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj kurczaka dla miłośników czosnku, zupy z kurczaka dla miłośników warzyw i zupy z kurczaka dla miłośników warzyw, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W małej misce połącz sos sałatkowy i 1/2 szklanki majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać 3/4 szklanki do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj kurczaka. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut. Przykryj i przechowuj w lodówce pozostałą marynatę do posmarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Grilluj kurczaka pod przykryciem na średnim ogniu lub piecz w odległości 4 cali od ognia przez 4-6 minut z każdej strony lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 170°, często polewając zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Na każdym kawałku kurczaka połóż plasterek szynki i sera. Grilluj pod przykryciem 1-2 minuty dłużej lub do momentu, aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
W małej misce wymieszaj musztardę, miód i resztę majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Podawać z kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn