Kurczak Miso

Kurczak Miso to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 326 kalorii, 38g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pastę chile, ocet ryżowy, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 22 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest całkiem dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Szkoła gotowania: Miso Ramen z kurczakiem Miso Glazurowanym, grzybami Enoki i Shimeji, Miso Czarny Sezam Karmelowy Popcorn Kulki + 15 Słodkich Sposobów Użycia Miso, oraz Bezglutenowe kotlety wieprzowe Miso glazurowane z komosą ryżową o Smaku Miso.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać w 1 łyżce oleju.
Umieść kurczaka w plastikowej torbie na suwak.
Dodać mieszaninę octu; uszczelnić. Marynować w lodówce przez 1 godzinę, obracając raz.
Wyjąć kurczaka z worka; rezerwy marynaty.
Marynatę umieścić w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty lub do syropu, często mieszając.
Zdjąć z ognia; podzielić mieszaninę na pół.
Rozgrzać dużą patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Dodać pozostałą 1 łyżkę oleju; zawirować.
Dodaj kurczaka; smażyć 4 protokół. Przekręć kurczaka; umyć kurczaka połową mieszanki marynaty.
Umieść patelnię w piekarniku; piec w 400 przez 6 minut lub do czasu zakończenia.
Wyjąć kurczaka z piekarnika; pędzel z pozostałą połową mieszanki marynaty, obracając się do płaszcza.
W razie potrzeby posypać kolendrą.