Kurczak Miodowo-Musztardowy

Kurczak Miodowo-Musztardowy
Kurczak miodowo-musztardowy jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 21g białka, oraz 17g tłuszczu. 292 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać dżem morelowy, curry, miód, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, Miodowe kieszenie z kurczaka z kremowym miodowym dipem musztardowym, oraz Kurczak Miodowo-Musztardowy.

Instrukcje

1
Kurczaka posypać papryką, pieprzem i curry w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Cały KurczakCały Kurczak
PaprykaPapryka
PieprzPieprz
2
Umieścić na patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Połączyć musztardę, miód i dżem w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
MiódMiód
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Zalać kurczakiem i marynować przez 1 godzinę lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
5
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę, często fastrygując.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn