Kurczak Marynowany

Kurczak marynowany jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 687 kalorii, 84g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 6,45 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Mieszanka marchwi, półwytrawne wino, ziarna pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe marynowane z pieczarkami i Roztrzepanymi ziemniakami, Kurczak ogórkowy z frytkami czosnkowymi i pikantnym dipem ogórkowym, oraz Ogórek cytrynowy / Nimboo kan Achar / Elumichai Oorugai / Nimmakayan Uragaya - łatwy Indyjski ogórek s.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie, połącz piersi kurczaka z sokiem z ogórków i dużą szczyptą mielonego pieprzu. Uszczelnić worek, wyciskając powietrze i przechowywać w lodówce na noc.
Udka kurczaka doprawić solą i pieprzem.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w średniej emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Dodać nogi kurczaka i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż rumiane, o 12 protokół.
Przełożyć kurczaka na talerz.
Dodać cebulę, marchew i seler do zapiekanki i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmięknie, o 7 protokół.
Dodaj wino, liście laurowe i ziarna pieprzu.
Powrót udka kurczaka do zapiekanki.
Dodać wywar i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić w piekarniku przez około 1 godzinę, aż mięso będzie bardzo miękkie.
Udka kurczaka przełożyć na talerz, aby lekko ostudzić. Wyciągnij mięso z kości; Odrzuć kości i skórę. Odcedzić płyn do gotowania i wytrzeć zapiekankę. Powrót płyn do gotowania do garnka i gotować, aż sos zmniejszy się do 1 szklanki, o 25 minut; zachować ciepło.
W międzyczasie podnieś temperaturę piekarnika do 35
Poklepać piersi kurczaka do sucha.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w patelni żaroodpornej.
Dodać piersi, Strona skóry w dół, i gotować na dużym ogniu, aż złoty, o 6 protokół. Obróć i gotuj przez 2 minuty dłużej.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz kurczaka przez około 25 protokół, aż gotowane przez.
Przełożyć piersi z kurczaka na talerz i odstawić na 10 minut.
Wytrzyj patelnię i podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oliwy z oliwek, aż się połysk.
Dodać szwajcarski chard i czosnek, doprawić solą i pieprzem i gotować na dużym ogniu, podrzucając, do miękkości, o 5 protokół. Wymieszaj rozdrobnione mięso z nóg i połowę sosu. Łyżka chard i kurczaka na talerzach i podawać z wysmarowanymi piersiami.
Pozostały sos skropić dookoła i podawać od razu.