Kurczak Marsala

Kurczak Marsala
Kurczak Marsala może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 602 kalorie, 41g białka, oraz 29g tłuszczu. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, masło, piersi z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć zioła można śledzić to danie główne z Mint Chocolate Chip Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buitoni Chicken Marsala Ravioli z sosem pieczarkowym Marsala Cream, Kurczak Marsala, oraz Kurczak Marsala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować kurczaka, doprawić mąkę solą i pieprzem. Pokroić piersi kurczaka w medaliony o grubości 1/4 cala. Posmarować mąką i odcisnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
2
Następnie w rondlu na średnim ogniu dodaj wystarczającą ilość oleju, aby pokryć dno patelni i pozostawić do ogrzania. Po rozgrzaniu, dodać kurczaka i gotować, aż rumiane, 2 do 3 protokół. Odwróć i powtórz proces. Po ugotowaniu całego kurczaka trzymaj ciepło przykryte na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj marsala na patelni na średnim ogniu. To rozpali patelnię. Po odtłuszczeniu zmniejsz wino o trzy czwarte objętości, aby pozostały 2 uncje. Następnie dodać grzyby. Grzyby wymieszać, zeskrobać boki, a następnie zakończyć bulionem cielęcym. Pozostawić materiał do ogrzania i zagęszczenia przez 4 do 5 minut, a następnie usunąć z ognia. Wymieszać z masłem i zakończyć łyżką gotowanego kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
W razie potrzeby udekoruj świeżymi ziołami lub serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Ziołaświeże Zioła
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn