Kurczak Koronacyjny
Kurczak koronacyjny to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.86 za porcję. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 28g białka, oraz 11g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 103 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz konfiturę z moreli, grecki jogurt, sok z 1 cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak Koronacyjny, Kurczak Koronacyjny, oraz Chrupiąca Sałatka z kurczaka koronacyjnego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać bulion z kurczaka i udka w średnim rondlu i doprowadzić do nagiego gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować, aż uda zarejestrują 74° na termometrze natychmiastowego odczytu, około 6 minut po osiągnięciu gotować na wolnym ogniu.
Zdjąć z ognia. Pozostawić kurczaka do ostygnięcia w magazynie, a gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć usunąć kurczaka i posiekać na kawałki 1/2 cala i odstawić. Rezerwy napięte zapasów do innego wykorzystania.
W dużej misce połączyć majonez, jogurt grecki, śmietana, morela preserve, curry, tumeric, sok z cytryny, i szalotki następnie wymieszać, aż wszystkie składniki są równomiernie włączone. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wrzucić kurczaka w sosie, aż wszystko jest pokryte, a następnie dodać opcjonalne migdały, jeśli używasz. Sałatę podzielić na 4 talerze, następnie polać kurczakiem i podawać.