Kurczak Kim Alfredo
Kurczak Kim Alfredo może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 682 kalorie, 35g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka parmezanu, groszku, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Muszka Z Kurczaka Alfredo, Jeden Garnek Kurczaka Alfredo, oraz Kurczak Alfredo.
Instrukcje
Na dużej patelni, na średnim ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek i podsmażyć czosnek przez 2 minuty.
Dodaj kurczaka, pieprz i włoskie przyprawy i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż kurczak nie będzie już różowy.
W średniej misce wymieszać mieszankę zupy cebulowej, śmietanę z zupy grzybowej, mleko i wodę.
Dodaj do mieszanki kurczaka.
Do kurczaka dodać groszek i parmezan, doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i dusić 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
Gdy sos się gotuje, zagotuj duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić. Wrzucić makaron z sosem do podania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo