Kurczak kantoński z warzywami
Kantoński Kurczak z warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.33 za porcję. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 28g białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz ryż, groszek cukrowy, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kantońskie Hamburgery Z Kurczakiem, Kantoński Kurczak z pieczarkami, oraz Kantoński Chicken Chop Suey dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać wok lub dużą patelnię na dużym ogniu.
Dodaj 2 łyżki oleju i podgrzewaj przez 30 sekund.
Dodać kurczaka i stir-fry aż gotowane przez, 3 do 4 protokół.
Przenieść na talerz. Wytrzyj patelnię. Zmniejsz ciepło do średnio wysokiego, dodaj pozostały olej i podgrzewaj przez 30 sekund.
Dodać marchew i wodę. Przykryć częściowo i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż prawie miękkie, o 2 protokół.
Dodaj bok choy łodygi, przykryć, i gotować przez 2 protokół.
Dodaj liście bok choy i grochu i wrzucić delikatnie.
Dodaj kantoński lekki sos i zwiększyć ciepło do wysokiej. Kiedy zacznie bąbelkować, dodaj kurczaka. Smażyć na rozgrzanym ogniu, około 1 minuty.
Podawać natychmiast nad ryżem.