Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Ten przepis służy 30. Udaj się do sklepu i odbierz ryż jaśminowy, podartą tajską Bazyl, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Złoty Kurczak z ryżem, Szafran z kurczakiem i ryżem ze złotymi burakami z " nowego Południowego stołu, oraz Nerkowca Złoty Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu, gotować czosnek w oleju na umiarkowanym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać kurkumę i ryż i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurkuma
Groszek Goya®
3
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić na 5 minut. Ryż podsypać, doprawić solą i pieprzem i przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
W misce wrzucić kurczaka z cebulą, bazylią, kolendrą i 1 łyżką świeżego soku z cytryny i przenieść na talerze. W małej misce, połączyć sos sojowy i Sriracha.