Kurczak i kiełbasa Andouille Ragù
Kurczak i kiełbasa Andouille ragù może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 903 kalorie, 52g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz niskosolny rosół z kurczaka, pomidory w soku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Andouille Kiełbasa Gumbo, Kiełbasa z kurczakiem i Andouille Gumbo, oraz Kurczak Andouille Kiełbasa Gumbo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć uda kurczaka, od strony skóry w dół, na powierzchni roboczej. Za pomocą ostrego noża przeciąć każde udo wzdłuż każdej strony kości, tworząc 2 kawałki mięsa( niektóre mięso może pozostać na kościach); kości rezerwowe.
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Kurczaka i kości posypać solą i pieprzem. Pracując partiami, smażyć w garnku do brązowego, około 6 minut na partię.
Dodaj kiełbasę do garnka i smażyć na brązowo, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść do miski z kurczakiem.
Dodaj marchew i cebulę do garnka i podsmażyć, aż cebula będzie miękka i złocista, o 10 protokół. Wymieszać w 1/4 Puchar majeranek, czosnek, Skórka z cytryny, i rozdrobniony czerwony pieprz; sauté 2 protokół.
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół. Pomidory wymieszać z sokami i bulionem; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj kurczaka, kości, kiełbasę i wszelkie nagromadzone soki z miski. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż kurczak jest gotowane przez, o 35 protokół.
Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść kurczaka i kiełbasy do miski; wyrzucić kości. Gotować płyn w garnku, aż zmniejszy się do 3 filiżanek, o 20 protokół. Wymieszać w pozostałej 1/4 szklanki majeranku. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Kurczaka i kiełbasę z powrotem do garnka. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Lekko schłodzić. Przechowywać w lodówce odkryte do zimna, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce. Przed podaniem rozprowadzić na średnim ogniu.) Łyżka ragù do makaronu Campanelle z masłem Pietruszkowym.