Kurczak i Karczoch Minestrone może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mięsa z kurczaka, makaron orzo, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Kurczak Minestrone, oraz Gnocchi Chicken Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać makaron orzo i gotować przez 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
3
W dużym rondlu na średnim ogniu, rozgrzać oliwę z oliwek i podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Wlać bulion z kurczaka i sherry, a kukurydzę wymieszać z płynem, karczochami, gotowanym kurczakiem i grzybami. Doprawić solą, pieprzem i czerwoną papryką. Gotować i mieszać do ogrzania przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak Gotowany
Rosół Z Kurczaka
Karczoch
Papryka Czerwona
Grzyby
Pieprz
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Kukurydza
Sól
5
Do rondla wymieszać szpinak, pomidory i ugotowane orzo. Kontynuuj gotować i mieszać około 10 minut, aż do wymieszania i ogrzania.
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.