Kurczak grillowany z musztardą miodową i czerwoną cebulą
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Miód musztarda i czerwona cebula kurczaka z grilla może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 545 kalorii, 24g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz musztardę miodową, sól i pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Kurczak grillowany z miodowo-musztardowo-czerwoną cebulą, Kurczak grillowany z musztardą miodową i czerwoną cebulą, oraz Sałatka Z Kurczaka Z Musztardą Miodową Z Mango I Czerwoną Cebulą.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię grillową lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kurczaka posmarować mżawką oleju, solą i pieprzem, według własnego gustu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
Umieścić kurczaka na gorącym grillu i gotować 4 lub 5 minut, a następnie włączyć. Dusić kurczaka obficie z sosem i gotować kolejne 5 minut. Obróć się jeszcze raz i baste. Gotować 2 lub 3 minuty więcej gotować i przenieść kurczaka na półmisku i służyć.