Kurczak Fettuccine A la Carbonara
Przepis kurczaka Fettuccine A La Carbonara może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Na 1,39 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 790 kalorii, 51g białka, oraz 36 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka boczku, delikatesowy kurczak, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Aktualizacja Fettuccine Carbonara, Fettuccine Alla Carbonara, oraz 15 Minut Shrimp Carbonara Fettuccine dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, gotować boczek, aż chrupiące; spuścić na ręcznikach papierowych. Rezerwy 1 łyżka kapie w patelni.
Dodaj margarynę do kapieli na patelni; podgrzewać na średnim ogniu, aż margaryna się stopi.
Wymieszać z gorącą wodą, mlekiem, sosem i niegotowanym makaronem (z pudełka z kurczakiem).
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 6 minut, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać z kurczakiem i mrożonym groszkiem. Przykryć; dusić od 4 do 6 minut dłużej lub aż makaron będzie miękki.
Zdjąć z ognia; odsączyć i wymieszać z boczkiem (sos zgęstnieje w miarę upływu czasu).