Kurczak Faszerowany Szpinakiem
Kurczak nadziewany szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 479 kalorii, 62g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,61 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka połówek piersi kurczaka, sera szwajcarskiego, sera ricotta i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 81%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Chicken Spinoccoli-panierowana nadziewana pierś z kurczaka ze szpinakiem, brokułami i serem, Kurczak Faszerowany Szpinakiem, oraz Roladki Z Kurczaka Nadziewane Szpinakiem podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć szpinak, sery, cebulę, czosnek, sól, gałkę muszkatołową i pieprz. Ostrożnie poluzuj skórę po jednej stronie każdej piersi kurczaka, tworząc kieszeń. Każdą pierś posmarować 1/2 szklanki mieszanki szpinaku.
Umieść stronę skóry kurczaka w nasmarowanej 15-in. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia.
Połączyć olej, paprykę, oregano i tymianek; szczotkować kurczaka.
W razie potrzeby posypać dodatkową papryką.
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 1 do 1-1 / 4 godzin lub do momentu, gdy termometr mięsa włożony do mięsa piersi odczyta 170° i soki będą czyste.