Kurczak Faszerowany Szpinakiem

Kurczak Faszerowany Szpinakiem
Kurczak nadziewany szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 479 kalorii, 62g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,61 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka połówek piersi kurczaka, sera szwajcarskiego, sera ricotta i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 81%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Chicken Spinoccoli-panierowana nadziewana pierś z kurczaka ze szpinakiem, brokułami i serem, Kurczak Faszerowany Szpinakiem, oraz Roladki Z Kurczaka Nadziewane Szpinakiem podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć szpinak, sery, cebulę, czosnek, sól, gałkę muszkatołową i pieprz. Ostrożnie poluzuj skórę po jednej stronie każdej piersi kurczaka, tworząc kieszeń. Każdą pierś posmarować 1/2 szklanki mieszanki szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść stronę skóry kurczaka w nasmarowanej 15-in. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Połączyć olej, paprykę, oregano i tymianek; szczotkować kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cienki-Cienki-
4
W razie potrzeby posypać dodatkową papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
5
Piec, bez przykrycia, w temperaturze 350° przez 1 do 1-1 / 4 godzin lub do momentu, gdy termometr mięsa włożony do mięsa piersi odczyta 170° i soki będą czyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia66
Magazyn