Kurczak faszerowany kozim serem i czosnkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj kurczaka nadziewanego kozim serem i czosnkiem. Ten przepis służy 4. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 48g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fettuccine, bazylia, połówki piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piersi z kurczaka nadziewane czosnkiem i serem kozim, Pieczone Piersi Z Kurczaka Nadziewane Kozim Serem I Świeżym Czosnkiem, oraz Kurczak Faszerowany Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć kozi ser, 2 łyżki bazylii i mielonego czosnku; odstawić.
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i Funt każdą połowę do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta. Masę serową podzielić równomiernie między połówki piersi.
Roll up jelly-roll fashion. Włóż boki; zabezpiecz każdą rolkę drewnianymi kostkami.
Podgrzać sos do makaronu i całe ząbki czosnku na dużej patelni na średnim ogniu; dodać kurczaka. Przykryć i gotować 25 minut lub aż kurczak jest gotowy.