Kurczak Enchiladas Verde może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 638 kalorii, 58g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $3.65 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz cebulę, wodę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chicken Verde Enchiladas, Kurczak Enchiladas Salsa Verde, oraz Enchiladas z kurczaka z salsą Verde dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki i 1 1/2 łyżeczki soli zagotować w holenderskim piekarniku. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj Tomatillo, i gotować 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki Dyni
3
Usuń kurczaka i pomidory, rezerwując bulion do sosu Verde i meksykańskiej fasoli Pinto. Kością i strzępem kurczaka. Posiekaj 7 pomidorów, rezerwując pozostałe pomidory na sos Verde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Pinto
Takie Jak Pestki Dyni
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
4
Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.