Kurczak Eileen

Kurczak Eileen
Kurczak Eileen wymaga o 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. To danie główne ma 381 kalorii, 39g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka sera mozzarella, połówki piersi kurczaka, mieszanka farszu chlebowego przyprawionego ziołami i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 76%. Spróbuj Eileen Yin-Kurczak generała Fei Lo, Żelowe klopsiki Eileen, oraz Niestandardowe Quiche Eileen dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotować farsz zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Umyć kurczaka, osuszyć i Funt się do około 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Cały KurczakCały Kurczak
3
Na każdej piersi kładziemy plasterek sera, a następnie gałkę przygotowanego farszu. Zamknąć każdą pierś nad serem i farszem i przytrzymać wykałaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
4
Umieść nadziewane piersi w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 minut lub do momentu, gdy soki z kurczaka będą czyste, następnie umieść drugi plasterek sera na każdym nadziewanym kurczaku i piec jeszcze przez 2 minuty lub do momentu, gdy ser będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn