Kurczak Curry
Kurczak Curry wymaga około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Na 72 grosze za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Mieszanka masła, wody, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 44 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to kurczak Andhra curry-kodi kura z sosem (proste curry z kurczaka ), [Recenzja - produkt] Speedy Malaysian Chicken Curry (ft. A1 Mięsny Sos Curry Instant), oraz indyjskie curry miseczki z kurczaka z sosem curry jogurt.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, wymieszać razem niegotowany makaron, sos
Wymieszać, gorącą wodę, mleko, masło, kurczaka i curry w proszku.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając.
Zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Zdjąć z ognia; odsączyć (sos zgęstnieje).
Posypać orzeszkami ziemnymi.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.