Kurczak Brązowy
Brązowy rosół z kurczaka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 12 porcjami. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, oliwę z oliwek, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 25%. Podobne przepisy to Kurczak Brązowy, Kurczak Brązowy, oraz Kurczak Brązowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (220 stopni C). Ułóż kości kurczaka na blasze do pieczenia. Piec przez około 45 minut w nagrzanym piekarniku, lub do dobrze rumiane.
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę, seler i marchew; gotować i mieszać, aż rumiane. Jeśli się przypalą, wystarczy dodać trochę wody i zeskrobać wszystkie kawałki.
Dodaj pieczone kości kurczaka do garnka i napełnij wystarczającą ilością wody, aby pokryć Kości o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia i dodać czosnek, tymianek, pietruszka, bazylia, sól i pieprz. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny.
W razie potrzeby dodaj więcej wody.
Odcedzić wszystkie ciała stałe z bulionu, odcedzić tłuszcz i przechowywać w lodówce. Możesz również usunąć tłuszcz po wystygnięciu. Zapas będzie gruby. Używaj pełnej siły do zup i sosów lub rozcieńcz wodą, aby uzyskać łagodniejszy smak. Lubię używać toreb zamrażalniczych do dłuższego przechowywania.