Kulki Z Masłem Orzechowym Bez Cukru
Kulki z masłem orzechowym bez cukru to bezmleczne przepis z 54 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz orzeszki ziemne, margarynę, granulowany Sztuczny słodzik i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Healthy Chunky Monkey Cakeâ € / aka Peanut Butter Banana Cake with Chocolate Peanut Butter Frosting! (bez cukru, wysokiej zawartości białka i glutenu), No Bake Peanut Butter & Jelly Tart ( Bezglutenowy, Bez Ziarna, Rafinowany Bez Cukru + Wegańskie), oraz Gluten Free Peanut Butter Fudge Balls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Margarynę i cukier ubić na puszystą masę.
Dodaj wanilię, wodę i mąkę, dobrze mieszając. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Formować w 1 calowe kulki, zanurzyć w ubite białko jaja i zwinąć w orzeszki ziemne.
Umieścić na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec 10 do 12 minut. Przechowywać w szczelnym pojemniku.