Kulki Macy

Kulki Macy
Kulki Macy to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 12 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, sól, schmaltz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Kulki Macy, Ciężarki Kulki Macy, oraz Floater Matzo Balls.

Instrukcje

1
Napełnić duży, szeroki garnek trzy czwarte pełne wody, dodać 1 łyżkę soli i doprowadzić do szybkiego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Gdy woda się zagotuje, jajka rozbijamy do dużej miski i dokładnie ubijamy. Ubić w schmaltz, 1/4 łyżeczki soli, pieprzu i proszku do pieczenia. Powoli złożyć macę, energicznie mieszając, aż do całkowitego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny1 łyżka Octu Sherry Lub Soku Z Cytryny
SchmaltzSchmaltz
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Mokre ręce i składając mieszaninę w dłoniach, kształtują idealne kulki o średnicy około 1 1/4 cala (po ugotowaniu podwoją rozmiar). Delikatnie umieść kulki Macy we wrzącej wodzie i zmniejsz ogień do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MacaMaca
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Gotować przez 25 minut.
5
Wyjąć łyżką szczelinową i umieścić 1 lub 2 w każdej misce zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Podawać natychmiast.
7
Smak
8
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
9
Dodaj notatki moje notatki
10
edytuj moje notatki
11
zrobione
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn