Kukurydziana Wołowina Chrzan Terryna
Peklowana wołowina chrzan Terrina może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 310 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pietruszki, masło, tłuszcz przycięte cienko-peklowana wołowina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Peklowana Wołowina I Kapusta Z Kremem Chrzanowym, Szynka wołowa z sosem chrzanowym, oraz Przepis na peklowaną wołowinę i kapustę z sosem chrzanowym.
Instrukcje
W maszynce, wir serek, masło, pietruszka, i chrzan do smaku, aż gładkie i bladozielone; skrobać boki pojemnika w razie potrzeby.
Lekko olej 3-przez 5-calowy bochenek patelni (około 2 1/4 szklanki do obręczy). Linia z 1 warstwą plasterków peklowanej wołowiny, starannie zachodzącą od 1 obręczy w poprzek DNA do drugiej obręczy (z końcami rozciągającymi się nad obręczą). Końce linii patelni z peklowanymi plastrami wołowiny, nakładającymi się na dno i krawędź patelni.
Kropka 1/3 szklanki mieszanki sera na mięso na dnie patelni; delikatnie rozprowadzić poziom.
Pokroić 2 lub 3 plastry peklowanej wołowiny, aby pasowały do patelni, i położyć starannie na mieszaninie sera. Powtórz, aby zrobić 3 kolejne warstwy, kończąc na krawędzi mieszaniną sera.
Pokroić 2 lub 3 plastry peklowanej wołowiny, aby pasowały do patelni i położyć na mieszaninie sera na pokrycie. Złożyć mięso na krawędzi patelni starannie nad nadzieniem; delikatnie wklep, aby wyrównać. Owiń hermetycznie.
Schłodzić, aż będzie wystarczająco twardy, aby pokroić, co najmniej 4 godziny lub do 2 dni. Rozpakuj terrine; Odwróć płaską płytę na patelnię. Trzymając talerz i patelnię razem, odwróć i zdejmij patelnię. Pat luźne kawałki peklowanej wołowiny z powrotem na miejscu.
Ostrym nożem pokrój terrynę na 8 do 10 równych plastrów.
Podawać z plastrami bagietki na talerzach.