Kukurydziana Wołowina Chrzan Terryna

Kukurydziana Wołowina Chrzan Terryna
Peklowana wołowina chrzan Terrina może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 310 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pietruszki, masło, tłuszcz przycięte cienko-peklowana wołowina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Peklowana Wołowina I Kapusta Z Kremem Chrzanowym, Szynka wołowa z sosem chrzanowym, oraz Przepis na peklowaną wołowinę i kapustę z sosem chrzanowym.

Instrukcje

1
W maszynce, wir serek, masło, pietruszka, i chrzan do smaku, aż gładkie i bladozielone; skrobać boki pojemnika w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Lekko olej 3-przez 5-calowy bochenek patelni (około 2 1/4 szklanki do obręczy). Linia z 1 warstwą plasterków peklowanej wołowiny, starannie zachodzącą od 1 obręczy w poprzek DNA do drugiej obręczy (z końcami rozciągającymi się nad obręczą). Końce linii patelni z peklowanymi plastrami wołowiny, nakładającymi się na dno i krawędź patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
3
Kropka 1/3 szklanki mieszanki sera na mięso na dnie patelni; delikatnie rozprowadzić poziom.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Pokroić 2 lub 3 plastry peklowanej wołowiny, aby pasowały do patelni, i położyć starannie na mieszaninie sera. Powtórz, aby zrobić 3 kolejne warstwy, kończąc na krawędzi mieszaniną sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Pokroić 2 lub 3 plastry peklowanej wołowiny, aby pasowały do patelni i położyć na mieszaninie sera na pokrycie. Złożyć mięso na krawędzi patelni starannie nad nadzieniem; delikatnie wklep, aby wyrównać. Owiń hermetycznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Schłodzić, aż będzie wystarczająco twardy, aby pokroić, co najmniej 4 godziny lub do 2 dni. Rozpakuj terrine; Odwróć płaską płytę na patelnię. Trzymając talerz i patelnię razem, odwróć i zdejmij patelnię. Pat luźne kawałki peklowanej wołowiny z powrotem na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Ostrym nożem pokrój terrynę na 8 do 10 równych plastrów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Podawać z plastrami bagietki na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn