Kukurydza Parsleyed na kolbie

Kukurydza Parsleyed na kolbie
Przepis Parsleyed kukurydza na kolbie może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.01 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron Parsleyed, Perky Parsleyed Tomatoes, oraz Perky Parsleyed Tomatoes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody, 3/4 Pełna, do wrzenia. Połamać uszy na połówki lub trzecie i gotować na wolnym ogniu tylko do miękkości, nie więcej niż 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić i przełożyć do naczynia.
3
Masło polać kukurydzą i posypać solą, pieprzem i natką pietruszki, zmieniając na warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
PieprzPieprz
KukurydzaKukurydza
SólSól
4
Podawać na gorąco.Wskazówka: aby uzyskać najsłodszą kukurydzę, ugotuj ją jak najszybciej po zakupie. Cukier w kukurydzy zaczyna przekształcać się w skrobię w momencie zbierania uszu; chłodne temperatury spowalniają ten proces.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkrobiaSkrobia
CukierCukier
KukurydzaKukurydza

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn