Kukurydza na kolbie z masłem limonkowo-szczypiorkowym
Kukurydza na kolbie z masłem limonkowo-szczypiorkowym jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, węgierską paprykę, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kukurydza na kolbie z masłem limonkowo-szczypiorkowym, Masło szczypiorkowe do grillowanej kukurydzy, oraz Kukurydza grillowana z masłem szczypiorkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 7 składników w średniej misce. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.)
Zagotować kukurydzę: doprowadzić duży garnek wody do wrzenia; dodać szczyptę cukru, w razie potrzeby. Kukurydza łuskana.
Dodaj kukurydzę do garnka. Powrót wody do wrzenia i gotować kukurydzę 4 protokół.
Kukurydzę odsączyć i od razu podawać z masłem limonkowo-szczypiorkowym.
Do grillowania kukurydzy: przygotować grill (średnio-wysokie ciepło).
Usunąć z kukurydzy wszystkie, z wyjątkiem najskrytszych łusek. Złóż wewnętrzne łuski i usuń jedwab kukurydziany. Owiń wewnętrzne łuski wokół kukurydzy. Grilluj, aż łuski zostaną lekko zwęglone, a kukurydza będzie miękka, często się obracając, około 10 minut.
Podawać natychmiast z masłem limonkowo-szczypiorkowym.