Kukurydza i Poblano Empanadas
Kukurydza i Poblano Empanadas jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, wody, białka jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kukurydza i Poblano Empanadas, Crabmeat Empanadas Z Grillowaną Kukurydzianą Salsą I Sosem Śmietanowym Poblano, oraz Miękkie Tacos kukurydziane z prażonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, masę harinę, 1/4 łyżeczki soli i chili w proszku połączyć w robocie kuchennym; puls 3 razy.
Dodaj wodę i masło; pulsuj, aż mieszanina utworzy luźną kulkę.
Usuń z procesora; ugniatać, aż piłka całkowicie się uformuje. Ciasto podzielić na 8 równych porcji. Uformuj każdą porcję ciasta w kulkę; spłaszcz każdą kulkę w 3-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni. Przykryć i schłodzić 30 minut. (Porcje ciasta układać między kawałkami papieru woskowego.)
Umieść poblanos na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Piec w 500 przez 20 minut lub do brązowego i blister, obracając raz.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 15 minut. Obrać poblanos; pokroić na pół wzdłuż. Wyrzucić nasiona i błony i drobno posiekać.
Miejsce w średniej misce.
Zmniejsz temperaturę pieca do 42
Rozgrzać patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodaj 1/2 łyżeczki soli i kukurydzy; smażyć 3 protokół.
Dodaj do poblanos; odstawić 5 minut. Wymieszać z serem.
Rozwałkuj każdą porcję ciasta w (5-calowy) okrąg. Pracując z 1 okręgiem na raz (przykryj pozostałe okręgi wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu), łyżka 3 poziomowe łyżki kukurydzy wypełniające środek każdego okręgu. Zwilżyć brzegi ciasta wodą; złożyć ciasto nad nadzieniem. Nacisnąć krawędzie wraz z widelcem lub palcami do uszczelnienia.
Umieść empanadas na dużej blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Połączyć białko jaja i 1 łyżkę wody. Lekko pokryć wierzchołki empanadas z mieszaniny jaj. Wierzch ciasta przebić widelcem.
Piec w 425 przez 20 minut lub do lekko rumiane.