Kukurydza i Fingerling Potato Chowder z Applewood - wędzony boczek
Kukurydza i Fingerling zupa ziemniaczana z Applewood - wędzony boczek może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.67 za porcję. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka applewood - wędzony boczek, tymianek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Makaron z serem z wędzonym boczkiem Applewood, Brukselka w / Applewood wędzony boczek i orzechy laskowe, oraz Applewood boczek wędzona wieprzowina i mango Quesadilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Dodaj cebulę do kapiących na patelni; gotować 8 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj kukurydzę, posiekany tymianek i czosnek na patelnię; gotuj 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać bulion, mleko, pół na pół i ziemniaki; doprowadzić do duszenia. Przykryć i gotować 10 minut lub aż ziemniaki będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Przenieść 2 szklanki mieszanki ziemniaków do blendera.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera na blenderze.
Umieść czysty ręcznik nad otworem w pokrywie blendera (aby uniknąć rozprysków). Zmiksować, aż będzie gładka; powrócić puree mieszaniny do patelni. Wymieszać z solą i czarnym pieprzem, posypać pokruszonym boczkiem.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.