Kukurydza grillowana z masłem Mango-Habanero
Grillowana kukurydza z masłem Mango-Habanero może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz , kukurydza, habanero chile, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kukurydza grillowana z masłem Mango-Habanero, Kukurydza grillowana z masłem Mango-habanero, oraz Grillowane Mango-Habanero Jerk Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu połącz posiekane mango z nektarem z mango, miodem i habanero chile. Doprowadzić do duszenia i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mango jest bardzo miękki, o 10 protokół.
Przełożyć do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Przecedzić puree z mango do małej miseczki i ostudzić, o 30 protokół.
Dodaj schłodzone puree z mango wraz z masłem, liście kolendry i sól i puree, aż będzie gładka. Zeskrobać masło mango do małej miski, przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, o 30 protokół.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. Pociągnij łuski kukurydzy do podstawy łodyg, pozostawiając łuski przymocowane. Wyrzuć jedwab kukurydziany. Używając Sznurka rzeźnika, zwiąż łuski. Napełnij dużą miskę zimną, osoloną wodą i zanurz kukurydzę na 10 minut.
Kukurydzę odcedzić, ale nie osuszyć. Grill kukurydzy na umiarkowanym ogniu, obracając od czasu do czasu, do miękkości i rumiane w miejscach, o 8 protokół.
Kukurydzę przełożyć na talerze, posmarować masłem mango-habanero i podawać.